Onderhoud en herstellingen

Onderhoud ketelCentrale verwarming

Onderhoud is noodzakelijk voor uw verwarmingsinstallatie. Een jaarlijks (stookolie) of tweejaarlijks (gas) onderhoud van uw ketel door een erkend bedrijf, zorgt voor een langere levensduur van uw ketel. Bovendien behoudt uw ketel een optimaal rendement, wat zich vertaalt in een lager verbruik van stookolie of gas.

Tijdens elk onderhoud voeren we ook een rookgasanalyse uit. Hiermee controleren we of de waarden van de rookgassen voldoen aan de wettelijke normen en verhogen zo uw veiligheid.  Uiteraard krijgt u van deze rookgasanalyse een officieel attest.

Sanitaire herstellingenSanitair en loodgieterij

Afvoerleidingen die verstopt geraken, een kraan die niet meer volledig afsluit, een dakgoot of regenafvoerbuis die lekt, … het zijn allemaal van die kleine onschuldige gebreken die u na verloop van tijd veel geld kunnen kosten.  Ook voor deze herstellingen kan u terecht bij Sander Frijters.

Of het nu gaat om het voorkomen van een hogere waterfactuur (lekkende kranen) of het herstellen van de verstopte afvoerleiding,  Sander Frijters maakt telkens tijd vrij voor deze kleine gebreken.

Premie zoeken

Vlaanderen

  • Overheid

www.energiesparen.be

  • Distributienetbeheerder

www.fluvius.be

Brussel

  • Overheid

leefmilieu brussel.brussels

Vraag hier uw offerte

Hulp nodig?